Diensten

1. Bouwkundige tekeningen
Als u bouw of verbouwplannen heeft is het essentieel dat u uw plannen juist op papier krijgt. Dit kan door bouwkundige tekeningen te laten maken. Hierdoor voorkomt u een hoop problemen met de uitvoerende partijen. Op deze bouwkundige tekeningen worden plattegronden, gevels, doorsneden en details uitgewerkt.

2. Omgevingsvergunning
Soms moet er een omgevingsvergunning worden aangevraagd om te mogen bouwen. Hiervoor zullen wij alle benodigde gegevens verzamelen en indienen bij de gemeente. Hierbij moet u denken aan bouwkundige tekeningen, constructietekeningen en de benodigde berekeningen. De omgevingsvergunning wordt aangevraagd bij het omgevingsloket.nl en komt hierdoor bij de juiste gemeente terecht.

3. Virtual reality
Soms kunnen mensen zich moeilijk inbeelden hoe het eindresultaat van de nieuw- of verbouw wordt. Wij tekenen de plannen uit in een 3D-model die u op een computer, tablet op telefoon kunt ‘doorlopen’. Hierdoor ontstaat een duidelijk en realistisch beeld van de nieuw- of verbouwplannen.

4. Digitale restyling
U wilt uw woning verkopen, maar krijgt dit niet voor elkaar omdat uw woning leegstaat of is verouderd. Door een digitale restyling te maken kunt u de potentie van uw woning laten zien. Wij kunnen deze restyling in verschillende stijlen laten zien, bijvoorbeeld modern, klassiek of landelijk.  Ook kunt u deze beelden op de website van de makelaar laten zien. Met virtual reality kunt u dan door het model heen lopen.

Afgeronde Projecten